Europa Conference League

Σαββόπουλος: «Πήρε προβάδισμα επί της Ντιναμό Κιέβου και… ξεψάρωσε ο Άρης»

Ο Αλέξης Σαββοπουλος τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Άρης έκανε μια πολύ γεμάτη εμφάνιση απέναντι στη Ντινάμο Κιέβου, καταγράφοντας τα πολλαπλά οφέλη της νίκης του και έκανε ειδική μνεία στον Ζουλ.

Για έναν συγκεντρωμένο και πειθαρχημένο Άρη, οι παίκτες του οποίου έκαναν συγκλονιστική εμφάνιση, με αποτέλεσμα να έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για πρόκριση επί της Ντινάμο Κιέβου, έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββοπουλος.

«O Άρης ήταν φανερά ανέτοιμος στα δυο παιχνίδια με την Αραράτ, αλλά χθες έκανε μια πολύ γεμάτη εμφάνιση, σε παιχνίδια που του ταιριάζουν όπως αυτό με την Ντινάμο Κιέβου. Όλη η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη, νομίζω δε ότι ίσως υπερεκτίμησε και τον αντίπαλό της. Ήταν όλοι οι παίκτες στο πνεύμα του Τερζή και υπηρέτησαν το πλάνο του προπονητή. Ήταν όλοι συγκλονιστικοί, ποιον να διαλέξεις; Ο Άρης έχει πάρει το προβάδισμα και… ξεψάρωσε, πηγαίνει στη ρεβάνς με άλλη ψυχολογία. Αυτή η εμφάνιση έδωσε και στον προπονητή ψυχολογία, αλλά και στον κόσμο. Θα έχει μερικές ακόμα ημέρες προπονήσεων και μοναδική ανορθογραφία ότι δεν διαθέτει άλλη επιλογή στα στόπερ», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναρωτήθηκε αν ο Ζουλ είναι πιο αποδοτικός για τους «κίτρινους» έχοντας έναν δεύτερο χαφ δίπλα του, όπως φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι με τους Ουκρανούς.

Ο Σαββόπουλος επισήμανε ότι ο Άρης υπάρχει μια σχετική αγωνία για τον Νταρίντα, ο τραυματισμός του οποίου πάντως δεν φαίνεται να είναι σοβαρός και πως ο Μπράμπετς δεν πρόκειται να παίξει ούτε στη ρεβάνς.

Ενώ έκανε ειδική μνεία και στην κίνηση του Πάλμα στη φάση του γκολ, με τον πανηγυρισμό του να αφιερώνεται στον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ Μιχάλη.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x